Haagse directe
 
Boksen-Jeugdtraining-Den-Haag.jpg
 

jong geleerd oud gedaan

Jeugdtrainingen zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 14 jaar. De vroege lessen zijn voor beginners, de late lessen zijn voor de gevorderde kinderen. Vanaf 14 jaar kunnen kinderen meedoen aan de algemene training. De trainingsdagen van de jeugd vallen op woensdag en zaterdag.

 
 
 

Trainingstijden jeugd tot 14 jaar

beginners
woensdag 14:00 - 15:15
zaterdag 12:30 - 13:45
 
 
 
HD goud-01.jpg
 

Voor alles is een eerste keer

Je kunt gratis een training uitproberen. Besluit je je in te schrijven, dan betaal je eenmalig 5 euro inschrijfkosten. Voor elke week dat je traint betaal je 5 euro, hiermee kun je zo vaak mee doen aan trainingen als je wilt. Wanneer je een week dus niet traint, hoef je ook niet te betalen.

Beginnende leerlingen kunnen bij ons handschoenen lenen. Verder is het de bedoeling om sportkleren aan te hebben en wikkels voor de handschoenen mee te nemen.
Wij hebben ook onze eigen kleine winkel in de boksschool. Hiervan hebben wij het assortiment online staan. De foto’s van de jeugdtraining, zijn genomen met lekker weer. Een perfect moment om naar buiten te gaan voor een training! Natuurlijk wordt er meestal getraind in de zaal van Haagse Directe.

 
Bokstraining-Jeugd-Den-Haag-Kindertrainingen.jpg
_MG_6339.jpg
 
 

meer zien?

bekijk de foto’s van de jeugd training

 
HD goud-01.jpg