Haagse directe

"Elke keer dat ik hier binnenkom voelt het toch een beetje als thuiskomen."

 
Bokstraining-Gevorderden-Sfeer-Boksen.jpg
 
 
Bokstraining-Gevorderden-Boksoefening-Oefenen.jpg
 

Bokstraining voor iedereen

Bij de trainingen kan iedereen aansluiten. Oefeningen worden hier uitgevoerd in tweetallen. Je kunt altijd wel een trainingsmaatje vinden. Natuurlijk is het ook goed om met jouw trainingsmaatje te komen boksen. Je zet stoten op de handschoen van je trainingspartner. Volkomen veilige oefeningen, waarbij het gezicht niet geraakt wordt. Ook hebben wij speciale lessen voor beginners tijdens iedere algemene training. Beginners kunnen bij ons verenigingshandschoenen lenen.

 
 
HD goud-01.jpg
 

De trainers

Bokstrainers Chris van Veen en Martin Lek worden ondersteund door trainers Richard Biegel, Saïd Bettah, Pieter den Ouden, Nazir Akbari, Dick Heijdeman, Mark van den Boogaard, Raymon Erberveld, Steven Jhagroe, Anil Kisjoen, Mustafa Dahou, Mohamed El Farouni, Ab Aharchi, Jemal Selimi, Bo Wiesman en Camiel van Vught.

Er is geen betere manier om te bepalen of iets bij jou past dan om het een keer te proberen. Met deze reden bieden wij een gratis eerste training aan. Het is niet nodig om van tevoren te bellen. Bevalt het, dan kun je je de keer daarna inschrijven. 

 
 
Hoofdtrainer Chris van Veen
 
 
 
Bokstraining-Beginners-Coaching-Persoonlijke-Training-introductieklas.jpg

nieuwsgierig geworden?

 

HD goud-01.jpg