FFMAN 2012 was super!!!

19 november 2012

FOOD FIGHT MUSIC ALL NIGHT!!!! Met die woorden opende ringspeaker Jeffrey Huf op zaterdag 3 november 2012 de 5e editie van ons bijzondere feest! En wat ons betreft was dit de beste tot nu toe. Met fantastisch bokswedstrijden waar gevochten werd als leeuwen en waar fans van het eerste uur wederom nieuwe gezichten zagen op een feest dat ieder jaar populairder wordt.

Uitverkocht! Voor de eerste keer in de voorverkoop al los. Natuurlijk waren we apentrots, maar vonden het tegelijk vreselijk jammer voor iedereen die toch op goed geluk aan de deur waren geweest.

De Haagse Formatie Splendid stond dit jaar op het podium om alle boksers naar de ring te begeleiden - en die gasten snappen het helemaal! Wat een energie gaf dat! We bedanken nu alvast iedereen die zich als een waanzinnige heeft ingezet om dit feest te maken tot wat het nu is. Zonder die 60 vrijwilligers van de Haagse Directe maar ook van daarbuiten zou dat nooit zijn gelukt. Speciale dank voor Saskia en haar rondemissen en drie rondemisters. We zijn er trots op jullie binnen ons team te hebben. Nog specialer is onze dank aan Hans, Vera en Ben. Jullie tomeloze energie en vakmanschap zijn van onschatbare waarde voor het welslagen van dit feestje. Al 5 jaar op rij! XXX
En natuurlijk Sandro die er voor heeft gezorgd dat wij dit jaar van vier Ierse prachtboksers en een doedelzakspeler hebben mogen genieten en dat de Ieren zelf de tijd van hun leven hebben gehad. Zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt - ze hebben ons wel tien keer bedankt!
En Wes en Bart draaiden voor de derde keer op rij de sterren van de hemel. FFMan heeft deze twee deejays voor goed in haar hart gesloten...
Lieve mensen, toeschouwers en boksers, trainers en begeleiders, vrijwilligers en rondemissen, ringspeaker, muzikanten en deejays, beveiligers en cateraars en natuurlijk alle enthousiaste mensen van De Besturing. We danken jullie weer voor alles en kijken nu al uit naar volgend jaar!
 
Wil je op de hoogte blijven?
Wordt vrienden met ons op Facebook 

TERUG NAAR DE HOMEPAGE